image/svg+xml
image/svg+xml

E-Kampüs



Üniversitemiz yemekhanelerinden faydalanabilmek için yapılması gerekenler

Üniversitemiz yemekhanelerinde yemek yiyebilmek için öncelikle Yapı Kredi Bankası müşterisi olunması gerekmektedir. Yapı Kredi Mobil Bankacılık üzerinden hızlıca online görüşme ile ya da Yapı Kredi şubeleri aracılığıyla müşteri olabilirsiniz.

  • 18 yaşından gün almamış öğrencilerimiz, Yapı Kredi Bankası Şubelerine giderek kimlik taratması yaptıktan sonra, velileri de bulundukları şehirde Yapı Kredi şubesine gitmek suretiyle hesap açılış işlemlerini gerçekleştirebilirler.
  • Yabancı uyruklu öğrencilerimiz, Yapı Kredi Bankası Şubelerine kendileri için ayrılan bölüme giderek hesap açılış işlemlerini gerçekleştirebilirler.





Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra Yapı Kredi Mobil ve/veya World Mobil uygulamaları aşağıdaki linklerden ya da karekodları okutarak akıllı telefona indirilmelidir.


WORLD MOBİL YAPI KREDI MOBİL

Uygulamaya login olduktan sonra e-kampüs özelliği aktivasyonu yapılmalıdır.

E-Kampüs Aktivasyon ve Limit Tanımlama:

  1. “PAY” menüsü altında bulunan Mobil Ödeme Ayarları’nı seçin.
  2. E-Kampüs Aktivasyonu başlığını seçin. Burada tanımladığınız dijital kartınızı bulabilirsiniz.
  3. Limit Tanımlama butonu ile ilgili işleme devam edebilir ve süreci tamamlayabilirsiniz.

Aktivasyon yapılırken ödeme aracı tanımlanacaktır. Yapı Kredi kredi kartlarınızı, banka kartlarınızı ya da hesabınızı ödeme aracı olarak tanımlayabilirsiniz. Ödeme aracı olarak tanımlayabilmek adına öncelikle kredi kartı/banka kartı ya da hesap açılışı yapılması gereklidir.

Ödeme işlemi nasıl gerçekleştirilir?

Ödeme işlemini iki farklı yöntemle gerçekleştirebilirsiniz:

1. Yapı Kredi kartınızın temassız özelliği ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Yapı Kredi kartınızın temassız özelliğini kullanarak turnikeden geçmek için kartınızı turnike üzerinde bulunan kart okuyucuya yaklaştırarak temassız ödemenizi bakiye olması durumunda gerçekleştirebilirsiniz ve turnikeden yapabilirsiniz.



VEYA

2. Yapı Kredi Mobil veya World Mobil uygulamaları açılır. “PAY” butonuna bastıktan sonra “QR Kod ile Ödeme” başlığına tıklanır. Açılan kameraya turnikedeki QR okutulur.

Aktivasyon işlemi ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın


Dijital kartınızda limit olmaması durumunda ödeme gerçekleştiremezsiniz.